Werk vanuit de basis, het elementaire idee..!

IMG_1978BREAKING NEWS- Apetrots zijn we! Elementary Works start vanaf 1 september 2017 met de uitrol van zijn Transformation Tools voor gemeenten. De gemeente Haarlemmermeer – waar we ook de pilotfase hebben voltooid – krijgt de primeur en gaat als eerste lokale overheid in Nederland werken volgens onze methode. Hiermee is de definitieve inbedding van onze Transformation Tools in de gemeentelijke organisaties van Nederland nu echt begonnen. Als eerste stap worden de lokale overheden klaargestoomd voor de toekomst. Later zullen ook semi-overheden en rijksdiensten een plaatsje krijgen in de planning. Met de Transformation Tools kunnen ontwikkelingen als cryptologie currency, de netwerksamenleving eenvoudig worden meegenomen in de werkwijze van de Nederlandse overheid.

De eerste resultaten van de nieuwe werkwijze in Haarlemmermeer zijn inmiddels binnen. Elementary – the Game is gespeeld en de deelnemers zijn enthousiast. De opbrengst wordt nu verwerkt in een online tool en verder van context voorzien.

Dit alles betekent natuurlijk niet dat we in de tussentijd niet gaan starten bij andere gemeenten. De innovaties gaan immers razendsnel. Meer weten over de planning en de mogelijkheden voor aanhaking of versnelling binnen uw gemeente? Neem dan contact op met info@stoelinga.nl of bel met: 06 33624912.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close